Naar inhoud

Accordeonclub De Heidemuzikanten

Onze muzikanten

Op 5 april 2000 werd onze club boven het doopvont gehouden door Marcel Driesen, die tevens de muzikale begeleiding op zich neemt.

Wij zijn gestart met een Accordeonclub, maar snel is er een Accordeonorkestje ontstaan door de vele aanvragen. Daarom spelen wij

nu ook populaire muziek.

Het groepje bestaat uit zeven spelende leden. Angelique, Yves, Marian en Marcel spelen accordeon. Jef, zanger Henkie en zangeres Leyla zorgen voor de drums en de zang. Aan de geluidinstallatie vinden we Lena. Onze twee jongste duo muzikanten zijn Angelique en Yves.

 

Jaarlijks verzorgen we als club ongeveer tachtig optredens en dit gericht op alle leeftijdscatogorién en voor meerdere doeleinden. Zo speelden we o.a. voor OKRA, Ziekenzorg en op braderies, markten, terrasjes, alle mogelijke feestjes, enz..

De Heidemuzikanten brengen uitsluitend live muziek en streven naar muzikaal, sfeervol, cultureel en ontspannend vermaak voor iedereen.

Het hoofddoel van de club is de leden en vele sympathisanten een aangename en muzikale vrijetijdsbesteding te geven. Accordeonclub De Heidemuzikanten is een stukje cultuur van de bovenste plank.

Contact

Bolk 131 2350 Vosselaar Tel.014-61 12 45 E-mailinfo@heidemuzikanten.be Websitewww.heidemuzikanten.be

Contactpersoon

Driesen Marcel Bolk 131 2350 vosselaar Tel.014-61 12 45 E-mailinfo@heidemuzikanten.be

Ons lokaal

Berkenmei Berkenmei 2350 vosselaar