Naar inhoud

Groepsaankoop zonnepanelen

groepsaankoop zonnepanelen
De provincie Antwerpen wil met de groepsaankoop zonnepanelen, inwoners maximaal ondersteunen om toch in groene elektriciteit te investeren. Vrijblijvend inschrijven kan tot en met 12 augustus.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen na het wegvallen van de groene stroomcertificaten?  Zijn zonnepanelen en omvormers van goede kwaliteit?  Wordt mijn installatie goed geplaatst?


Waarom zelf elektriciteit opwekken?

Erzijn vele voordelen aan het plaatsen van zonnepanelen. Zoals: een verminderd een energiefactuur, in minder dan 10 jaar terugverdiend, lokale groene stroomzonder milieuschadelijke CO²-uitstoot minimaal onderhoud, lange levensduur(min. 25 jaar), … .

 

Zijn zonnepanelen nog rendabel?

Verschillende berekeningen wijzen uit dat een volledige installatie op een termijn van minder van 12 jaar is terugverdiend, zowel voor bestaande woningen als bij nieuwbouw.  Rekening houdend met de de levensduur van de installatie van minstens 25 jaar en het feit dat uw geld op de bank niet veel meer opbrengt, dan zijn zonnepanelen een zeer interessante investering.

 

Hoe verloopt het proces?

U kan  vrijblijvend inschrijven via www.samengaanwegroener.be tot en met 12 augustus. Vanaf 3 september sturen we een offerte op maat van uw persoonlijke situatie. Tot 9 oktober hebt u de mogelijkheid om het aanbod te accepteren. De installatie wordt geplaatst vooreind april 2015 via een ‘sleutel-op-de-deur’ zonnepanelen-systeem. Wij bieden voor en na de plaatsing ondersteuning op administratief vlak en bij vragen en klachten. 


Info?

www.samengaanwegroener.be

Datum van het bericht: donderdag 26 juni 2014
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten