Naar inhoud

Zwemschool 't H2O'tje Beerse, inschrijven vanaf 26 juni 2017

Pretbad Beerse
In september 2017 start zwemschool 't H2O'tje in Beerse met nieuwe lessenreeksen. Inschrijven kan vanaf maandag 26 juni vanaf 20.00 uur.

Vosselaarse inwoners krijgen vanaf nu evenveel kansen om in te schrijven op het aanbod van de zwemschool in Beerse als de inwoners van Beerse zelf.

 

Deze overeenkomst geldt voorlopig niet voor de prijs van de abonnementen, de 20 beurtenkaarten en de individuele tickets voor het zwembad. Enkel de inschrijvingen voor de zwemschool komen in aanmerking.

 

Het aanbod van de zwemschool

  • Watergewenning voor baby's van 4 maanden tot 1 jaar samen met mama of papa.- Watergewenning voor ukjes van 1 tot 2 jaar, samen met mama of papa.
  • Watergewenning voor peuters van 2 tot 3 jaar, samen met mama of papa.
  • Watergewenning voor kleuters van 3 tot 4 jaar.
  • Zwemles (zwemtraject) : sinds1 januari 2017 is zwemschool ?t H2O?tje van start gegaan met een nieuwe methode van ?leren zwemmen?. Het vernieuwde zwemtraject stapt af van het traditionele eindpunt van het 25-meterdiploma schoolslag en kiest voor een eerste focus op veiligheid & leren overleven. Het kind staat centraal en plezier beleven wordt een doel op zich!
  • Recreatief zwemclubje.
  • G-zwemles: zwemmen op maat voor personen met een fysieke of verstandelijke handicap, voor kinderen en volwassenen.
  • Start to Swim (volwassenen).

 

Vanaf maandag 26 juni 2017 om 20 uur kunnen inwoners van Beerse, Malle en Vosselaar inschrijven voor de nieuwe lessen van september-december 2017. Alle lessen gaan van start in de week van 11 september 2017 en lopen tot en met zaterdag 23 december 2017.

 

Er zijn twee mogelijkheden om in te schrijven:

  • Online via www.uitinbeerse.be/sport (betaling via online banking).
  • Aan de balie van het sportcentrum: Rerum Novarumlaan 31, 2340 Beerse (directe betaling met cash geld of Bancontact, inden je cash betaalt, gelieve gepast geld mee te brengen). De balie is open van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 12 uur, van 14 tot 16 uur en van 17 tot 18.30 uur (niet op woensdagavond). Op maandag 26 juni 2017 is de balie uitzonderlijk ook open vanaf 20.00 uur.

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan telefonisch verwittigd. Alle andere wachtlijsten vervallen na de eerste lesdag.

 

 

Meer info over de zwemschool, de prijzen en de inschrijvingsmodaliteiten vind je op http://www.uitinbeerse.be/sport.

Datum van het bericht: woensdag 14 juni 2017
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten