Naar inhoud

Groepsaankoop muurisolatie! Infoavonden op 20 en 28 november

muurisolatie
Zijn de muren van uw woning niet of slechts beperkt geïsoleerd? In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 25% van de warmte door de muren. Indien uw dak goed geïsoleerd is, is muurisolatie de volgende stap naar een lagere energiefactuur en meer comfort. Een groepsaankoop is misschien wel iets voor u?

 

Samen met 27 gemeenten organiseert IOK deze winter een groepsaankoop muurisolatie. Door samen de markt op te gaan, willen we goede voorwaarden voor een kwaliteitsvol aanbod krijgen. Zowel het inspuiten van de spouwmuren, als het van buitenaf of binnenuit bij-isoleren van de muren behoren tot de mogelijkheden. Ook doe-het-zelvers kunnen muurisolatie aankopen via de groepsaankoop.

 

IOK organiseert verschillende gratis infoavonden. Start om 20.00 uur.

  •  20 november: lokaal dienstenhuis Beerse – Boudewijnstraat 10
  • 28 november: de Warande Turnhout – Warandestraat 42

U kan zich nu al inschrijven via www.iok.be/muurisolatie. Na uw inschrijving wordt u verder op de hoogte gehouden over het verloop van de actie in uw gemeente.

 

Wilt u graag mee beslissen welke firma de samenaankoop mag uitvoeren? Geef u dan ook zeker op voor de stuurgroep die samenkomt op dinsdag 12 december om 20.00 uur in Rijkevorsel.

 

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2020, het engagement van alle Kempense gemeenten om 20% CO2 te besparen tegen 2020. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2020.be.

 

 

Info?

IOK

tel. 014 56 42 67

e-mail: duurzaamheidsteam@iok.be

Datum van het bericht: dinsdag 14 november 2017
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten