Naar inhoud

Vacature omgevingsambtenaar mobiliteit/milieu

Logo gemeente
Het gemeentebestuur van Vosselaar werft een voltijds omgevingsambtenaar voor onbepaalde duur (contractueel) aan en legt een wervingsreserve aan voor 3 jaar. Solliciteren kan tot en met 19 november 2018.

Vereist diploma: bachelordiploma of een daarmee gelijkgesteld diploma, bij voorkeur in de richting milieu, ruimtelijke ordening of omgeving.

 

Beknopte functiebeschrijving:

Als omgevingsambtenaar werk je op de dienst Omgeving mee aan een kwalitatief ruimtelijk beleid in de gemeente. Als loketmedewerker informeer je burgers over de richtlijnen inzake mobiliteit, milieu en ruimtelijke ordening.

De volledige functiebeschrijving kan je onderaan terugvinden bij downloads.

 

Profiel:

Je beschikt over de essentiële vaktechnische vaardigheden voor deze functie. Je hebt zin voor analyse en bent organisatorisch sterk. Je bent een integer en zorgvuldig persoon met een sterke verantwoordelijkheidszin en een grote klantgerichtheid.

 

Heb je interesse voor deze vacature bezorg dan uw cv, motivatiebrief en een kopie van uw bachelor diploma ten laatste op 19 november 2018 aan dienst personeel – Cingel 7 – 2350 Vosselaar of stuur een mail naar isabelle.breda@vosselaar.be

 

 

Meer info?

Dienst personeel

Isabelle Breda

Tel. 014-60 08 47

e-mail isabelle.breda@vosselaar.be

 

Datum van het bericht: maandag 24 september 2018
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten