Naar inhoud

Vacature diensthoofd vrije tijd / cultuurcoördinator

Logo gemeente
Het gemeentebestuur van Vosselaar werft een voltijds statutair diensthoofd vrije tijd/cultuurcoördinator aan en legt een wervingsreserve aan voor 3 jaar. Verreist diploma: masterdiploma of daarmee gelijkgesteld diploma, bij voorkeur met voeling in de vrijetijdssector.

Beknopte functiebeschrijving:

  • U bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de diensten cultuur, jeugd, sport, bibliotheek en buitenschoolse kinderopvang. Samen met uw medewerkers zorgt u voor de uitvoering van het vrijetijdsbeleid van onze gemeente.
  • U maakt deel uit van het managementteam, denkt en werkt mee aan het opzetten en uitvoeren van het beleid.
  • U brengt een lokale dynamiek op gang op vlak van cultuur door het ondersteunen van lokale actieve actoren, u organiseert en coördineert aanvullende en/of bijzondere en vernieuwende activiteiten binnen de drie domeinen van het cultuurdecreet.

De volledige functiebeschrijving vindt u hier terug.

 

Profiel:

  • U kan leiding geven aan een team en gaat op een prettige en overtuigende manier om met mensen.
  • U bent in staat om mee te denken over een beleid en om een heldere mening en visie te formuleren. U beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • U kent de structuur en de werkingscultuur van de gemeentelijke overheid en hebt kennis van het beleidsdomein vrije tijd in een gemeentelijke context.
  • U hebt ervaring of op zijn minst affiniteit met het culturele veld en het sociaal-culturele verenigingsleven.

 Heeft u interesse voor deze vacature bezorg dan uw cv, motivatiebrief en een kopie van uw master diploma ten laatste op 19 november 2018 aan dienst personeel – Cingel 7 – 2350 Vosselaar of stuur een mail naar isabelle.breda@vosselaar.be

 

 

Meer info?

Dienst personeel

Isabelle Breda

Tel. 014-60 08 47

e-mail isabelle.breda@vosselaar.be

 

Datum van het bericht: maandag 24 september 2018
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten