Naar inhoud

Vacature: voltijds coördinator buitenschoolse kinderopvang

collega's
De gemeente Vosselaar heeft een vacature voor een voltijds coördinator voor de buitenschoolse kinderopvang (contract onbepaalde duur). Solliciteren kan tot en met 4 april 2019.

Het gemeentebestuur van Vosselaar heeft een vacature voor een contractueel coördinator buitenschoolse kinderopvang (contract onbepaalde duur) en legt een wervingsreserve aan voor 3 jaar.

Vereist diploma: bachelordiploma of een daarmee gelijkgesteld diploma, bij voorkeur in een sociale of pedagogische richting.

 

Beknopte functiebeschrijving:

  • Als verantwoordelijke kinderopvang sta je in voor de dagelijkse leiding en coördinatie van de buitenschoolse kinderopvang. Je coacht en motiveert de begeleiders en staat voor een vlotte samenwerking met interne diensten evenals externe partners
  • Samen met je team organiseer je de buitenschoolse kinderopvang voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. Je bewaakt de kwaliteit van de opvang en stuurt bij waar nodig. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor ouders, collega’s en andere belanghebbenden.

 

Profiel:

  • Je kan leiding geven aan een team en gaat op een prettige en overtuigende manier om met mensen. Je beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Je kent de structuur en de werkingscultuur van de gemeentelijke overheid en hebt kennis van de wetgeving rond kinderopvang.

 

De uitgebreide functiebeschrijving kan u onderaan terugvinden bij downloads..

 

Heeft u interesse voor deze vacature bezorg dan uw cv, motivatiebrief en een kopie van uw diploma ten laatste op 04 april 2019 aan dienst personeel – Cingel 7 – 2350 Vosselaar of stuur een email naar isabelle.breda@vosselaar.be

 

Info

Dienst personeel

Tel. 014-60 08 47

e-mail isabelle.breda@vosselaar.be

 

Datum van het bericht: donderdag 14 maart 2019
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten