Naar inhoud

Infovergadering windturbines – donderdag 17 september 2020

windturbine
Op donderdag 17 september 2020 om 19.00 uur wordt een digitale infovergadering georganiseerd over de omgevingsvergunningsaanvraag van Ecopower voor de bouw van 4 windturbines.

Burgercoöperatie Ecopower plant samen met Aspiravi en ENGIE Electrabel een windproject op grondgebied en in de onmiddellijke nabijheid van Vosselaar. Het gaat in totaal over 9 windturbines in een parallelle opstelling met de E34. Begin dit jaar werd het milieueffectenrapport (MER) al goedgekeurd.

Vier van deze windturbines worden door Ecopower ontwikkeld. Drie hiervan staan op grondgebied van Lille en één op grondgebied van Vosselaar, tussen Boskant en de E34.

Op donderdag 17 september 2020 van 19.00 tot 20.30 uur wordt hierover een digitale informatievergadering georganiseerd. Tijdens dit webinar wordt meer info gegeven in het kader van het openbaar onderzoek van de omgevingsvergunningsaanvraag van Ecopower voor deze 4 windturbines. Dit openbaar onderzoek loopt van 4 september tot en met 3 oktober 2020. 

De aankondiging van dit openbaar onderzoek kan u hier raadplegen. http://www.vosselaar.be/file_uploads/23450.pdf).

Inschrijven voor de informatievergadering is verplicht en kan enkel via deze link https://ecopower.webinargeek.com/digitale-informatievergadering-windproject-lille-vosselaar

Meer info over dit project vind je op https://www.ecopower.be/kalender/digitale-informatievergadering-windproject-lille-vosselaar

Het volledige dossier is ook raadpleegbaar op het publieke omgevingsloket.

Kan u digitaal niet deelnemen? 

U kan zich opgeven om achteraf het verslag te ontvangen of voor een individuele afspraak op dinsdag 22 september in het gemeentehuis van Vosselaar, Cingel 7, 2350 Vosselaar.

Een medewerker van Ecopower neemt een half uur de tijd (per adres, maximaal drie personen) om het project door te lichten en uw vragen te beantwoorden. Inschrijven is verplicht - voor 17 september - en kan via dit formulier.

Datum van het bericht: maandag 07 september 2020
Deel deze pagina op
Bekijk alle nieuwsberichten