Wereldwijd worden er allerlei bieren gebrouwen volgens het principe van zowel lage gisting (pils) als van hoge gisting (trappist-, abdij- en streekbieren).
Alléén in België wordt er volgens vier verschillende manieren van vergisten gebrouwen. Naast de lage en hoge gistingsbieren zijn de bieren van spontane en gemengde gisting typisch Belgisch. Dit is uniek en België heeft hierin een lange traditie opgebouwd.

Op de bierproefavond word je wegwijs gemaakt in deze verschillende bierstijlen. Herman Van de Perre, bierkenner en amateurbrouwer is hierbij je gids.

Praktische info

Wanneer

  • vr 8 oktober 2021 van 20:00 tot 23:00

Locatie

Zaal Reynaert
Maurits Pottersstraat 1 , 2350 Vosselaar

Prijs

  • Basistarief 10
  • Niet-leden 15

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

Gezinsbond Vosselaar
, 2350 Vosselaar
Zaal Reynaert