Oxfam wereldwinkel

Oxfam-Wereldwinkels: 210 winkels vol eerlijke handel

Oxfam-Wereldwinkels, de voornaamste organisatie van eerlijke handel in België, is het best gekend voor zijn netwerk van 210 wereldwinkels. We verkopen er 250 voedingsproducten van een honderdtal producentengroepen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Je herkent die producten aan ons huismerk Oxfam Fairtrade. Het best bekend zijn wij voor koffie, wijn en chocolade. De meeste wereldwinkels verkopen ook handwerkproducten, vaak op een traditionele manier en met duurzaam materiaal vervaardigd. Je herkent deze producten aan het merk van onze leverancier Oxfam-Made in Dignity.

Eerlijke handel:meer dan wereldwinkels

Oxfam-Wereldwinkels is méér dan de verkoop van chocolade in vier smaken en juwelen met etnisch design. Via publiekscampagnes mobiliseren we het publiek voor eerlijke handel. Via lobbywerk en politieke acties ijveren we bij politici en bedrijven voor stabiele grondstofprijzen en correcte arbeidsomstandigheden.

Dankzij de solidariteit en de steun van consumenten en publieke opinie zetten we stappen in de richting van meer eerlijke handel. Handel, educatief werk en politieke actie zijn de drie pijlers van Oxfam-Wereldwinkels. Je kunt ze niet los van elkaar zien.

Wie een pakje koffie in de wereldwinkel koopt, doet aan rechtvaardige handel, koopt een stuk informatie en geeft een politiek signaal.

Voor bestellingen: shop.oxfamwereldwinkels.be/vosselaar/

Openingsuren
Woensdag: 13:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 13:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 13:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

Wij leveren ook aan huis in Vosselaar en Turnhout. Bestel daarvoor via : 
https://shop.oxfamwereldwinkels.be/vosselaar

  • Vosselaarse Kadoobon
  • bloemen & geschenken
  • eten & drinken