Quontinuim

Een directe aanpak voor een efficiëntere kwaliteit

Wij helpen uw bedrijf bij al uw kwaliteitsvraagstukken en het uitvoeren van kwaliteitsaudits (zowel interne audits als leveranciersaudits). Hiervoor hebben we verschillende producten ontwikkeld die aangepast kunnen worden naar de behoeften uw bedrijf:

a) Call-an-Expert: we werken samen met u om een efficiënt kwaliteitssysteem op te zetten, een systeem dat werkt voor u in plaats van andersom. Daarbovenop is er onbeperkte ondersteuning per telefoon, e-mail of videoconference voor de meest dringende vragen

b) Supplier Verification Program: wij kunnen uw hele leveranciersauditprogramma overnemen, van het opstellen van de planning tot en met de opvolging van verbetermaatregelen, en dit steeds met een meerwaarde voor u én uw leverancier.

c) My Internal Audit System: wij voeren uw interne audits uit en zorgen dat ze een meerwaarde zijn voor uw bedrijf.

d) The Quality Challenge: een onafhankelijke, 1-dag kwaliteitsaudit van uw bedrijf zonder dat dit implicaties heeft op uw certificatie of klantenrelatie. Ideaal ter voorbereiding van uw extterne audits.

e) The Quality Culture Implementer Program: de tijd dat kwaliteit enkel voor de kwaliteitsafdeling was, ligt achter ons. Wij helpen met iedereen aan boord te krijgen van uw kwaliteitsverhaal.

  • boekhouding & zakelijke diensten