Bladcontainers - tot 19 december

Door de vervroegde bladval, staan de bladcontainers al opgesteld aan de werkplaats van de technische dienst op de Breemsedijk! 

Tot en met maandag 19 december 2022 plaatst de technische dienst bladcontainers op het oefenterrein aan de werkplaats technische dienst – Brandweer (Breemsedijk 54). Zo kan je  wanneer je dit zelf wenst (ook na de werkuren en tijdens het weekend) bladeren deponeren in deze containers.

Het is de bedoeling dat je de door jou geruimde bladeren (enkel van de bomen langs de openbare weg) naar dit verzamelpunt brengt en deze in de containers doet. Andere materialen worden als sluikstort aanzien.

Gezien de containers in deze periode 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar zijn, is op deze locatie camerabewaking voorzien om sluikstorten tegen te gaan.

De technische dienst van de gemeente verwijdert regelmatig de bladeren op de openbare weg zodat de overlast beperkt wordt. Hiervoor worden machines ingezet . 

Samenwerking Blozend Tomaatje

De volle containers met bladeren brengt de technische dienst naar het Blozend Tomaatje. Deze zelfoogstboerderij op de Breemsedijk - Boskant maakt compost van deze bladeren en gebruikt ze als bodembedekker. Meer info op www.hetblozendtomaatje.be.

Graag enkel herfstbladeren in deze containers gooien en GEEN afval, takken of ander tuinafval. 

Info?

Technische dienst

technische.dienst@vosselaar.be

014-60 08 23

Gepubliceerd opdinsdag 11 okt 2022 om 13:34