BLOKPUNT@deMoer

In vrijetijdshuis de Moer kan je het hele jaar terecht om te studeren op de studeerplaatsen boven op de Burcht. De studeerplaatsen zijn ook beschikbaar buiten de openingsuren van het vrijetijdshuis, ook in het weekend en op feestdagen. In juni 2023 worden er ook extra studeerplaatsen gecreëerd in de Burcht vanaf maandag 5 juni 2023 t.e.m. 30 juni 2023. 

Alle voorzieningen zijn aanwezig: er is wifi, voldoende stopcontacten, ... Bovendien kan je zelf koffiezetten of water koken. Er is ook een kleine koelkast aanwezig.  

Inschrijven is verplicht via deze link, ook als het vrijetijdshuis is geopend. De plaatsen zijn beperkt. 

  • Inschrijven voor het blokpunt doe je per dag. Je krijgt een automatische mail met alle praktische afspraken en gegevens. 
  • De inschrijving start volgens de inschrijvingstool om 8.00 uur, maar je bepaalt zelf wanneer je komt studeren tussen 8.00 uur en 23.00 uur. 

Belangrijke afspraken bij gebruik van de studeerplaatsen: 

  • Reserveren is verplicht, ook tijdens de openingsuren van de Moer. 
  • Bij je eerste reservatie krijg je een persoonlijke toegangsbadge. Via deze badge krijg je toegang via ingang 2 en kan je het alarm bedienen. Vraag je badge aan de balie tijdens de openingsuren van de Moer. 
  • Op de Burcht is eten en drinken verboden, met uitzondering van water en warme dranken in een gesloten drinkbeker
  • Pauze nodig? Uitblazen kan je in openlucht in de patio of op het leesterras. In de keuken vind je tassen, bestek, glazen, ... Heb je gebruik gemaakt van de voorzieningen? Zet de afwas op de afwaskar en laat de tafels proper achter (in de keuken vind je een schotelvod, handdoek, vuilnisbak, ...). 
  • Ga je als laatste weg? Zorg dat de ramen gesloten zijn, de lichten gedoofd worden en het alarm wordt opgezet. In de keuken kan je alle lichten snel en makkelijk doven. De wandverlichting en de verlichting van de gang gaat automatisch uit en zorgt ervoor dat je veilig kan buiten geraken.