buitenspeeldag

BUITENSPEELDAG 2024 WORDT VERPLAATST NAAR WOENSDAG 15 MEI 2024! 

De geplande BUITENSPEELDAG van woensdag 17 april 2024 wordt jammer genoeg uitgesteld. 

De weersvoorspellingen voor woensdag geven koude temperaturen aan (8 à 10 ° C) met kans op felle regenbuien en wind (met mogelijk hier en daar en donderslag). Omdat de Buitenspeeldag in Vosselaar een evenement is met voornamelijk attracties in de vorm van luchtkastelen willen we in geen geval een veiligheidsrisico nemen. Daarom hebben we besloten om de BUITENSPEELDAG te verplaatsen naar woensdag 15 mei 2024. We kijken ernaar uit om op woensdag 15 mei 2024 een fantastische dag te beleven vol plezier en avontuur, met de veiligheid van alle deelnemers voorop en ... betere weersvoorspellingen. 


Op woensdag 15 mei 2024 (en dus niet op woensdag 17 april 2024) is het 'BUITENSPEELDAG'! Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom om samen buiten te spelen. Er zijn springkastelen en workshops. Alle kinderen krijgen bovendien één gratis drankje. 

Deelname is gratis en inschrijving hoeft niet! Voor de ouders, grootouders, ... is er een groot terras. 

De BUITENPSEELDAG is het hoogtepunt van een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te spelen en te sporten. We vieren 'het recht op (buiten)spelen' met een heus evenement. 

Zin om buiten te spelen in je eigen buurt? Je kan een overzicht van alle speelpleintjes vinden www.vosselaar.be/speelpleintjes

Gerelateerde items