dossier aanmaken

Heb je opvang nodig voor of na schooltijd, tijdens de vakantie of op een schoolvrije dag?

Om gebruik te kunnen maken van de kinderclub, maak je een dossier aan via i-school: http://vosselaar.i-active.be. Klik op 'Nog niet geregistreerd? Klik hier om een account aan te maken'.

Het is belangrijk dat je dit in orde maakt voor jouw kind naar de kinderclub komt. Enkel op deze manier beschikken wij over de gegevens om een goede opvang te bieden aan jouw kind(eren).

Nadat je een dossier aanmaakte, ontvang je een mail met jouw gebruikersnummer en kan je een wachtwoord instellen. Je kan onmiddellijk opvang reserveren bij de kinderclub. 

  • Het is belangrijk dat wij jou kunnen bereiken. Vul voldoende contactgegevens (telefoonnummers, mailadres, ...) in.
  • We vragen om steeds open te communiceren over noodzakelijke informatie zoals ziektes, allergieën, aanpak, ...

Je wordt uitgenodigd voor een kennismaking en rondleiding door de coördinator. Dit gaat steeds door op een maandagavond tussen 18 uur en 20 uur. Indien dit moment niet past, kan je een afspraak maken. Neem contact op met Tinne Diels, coördinator.

  • Opgelet: omwille van corona kan er geen kennismaking/rondleiding georganiseerd worden. Je kan jouw kind(eren) al kennis laten maken met de opvang via volgende kennismakingsfilmpjes:

Tijdens de kennismaking wordt het huishoudelijk reglement overlopen en maken we tijd om te praten over jouw kind(eren).

Een extra kind toevoegen aan jouw dossier

Als je een extra kind wil toevoegen aan jouw dossier, neem je contact op met de coördinator. Wanneer je de nodige gegevens bezorgt, zal zij jouw kind toevoegen aan jouw dossier. Je kan nadien opvang reserveren met dezelfde inloggegevens als voordien.