Keurslager Peter & Kim

Sinds 2012 baten Peter en zijn echtgenote Kim de Keurslagerij uit. Het reilen en zeilen van de ambacht en de zaak was voor Peter geen geheim daar hij hier al werkzaam was van 1999.

Er wordt uitsluitend gewerkt met grondstoffen van de beste kwaliteit. Dit geldt voor de (h)eerlijk huisbereide gerechten en salades maar ook voor het vers vlees. Het varkensvlees en gevogelte komt steeds van dezelfde leverancier zodat de oorsprong gekend is van de dieren. Dit geldt zeker voor het rundsvlees. Al sinds het begin wordt er samengewerkt met dezelfde hoeve waar de runderen zorgvuldig uitgekozen en opgevolgd worden tot zij naar het slachthuis gaan.

Varkensvlees en rundsvlees wordt ambachtelijk versneden in eigen atelier.

Huisbereid, echte ambacht en kwaliteit, dat proeft men!

Openingsuren
ma, di & vrij: 8u30-18u, woe & za 8u30-15u, do & zo gesloten

  • Vosselaarse Kadoobon
  • eten & drinken

Openingsuren

  • maandag
    08:30 tot 18:00 uur
  • dinsdag
    08:30 tot 18:00 uur
  • woensdag
    08:30 tot 15:00 uur
  • donderdag Gesloten
  • vrijdag
    08:30 tot 18:00 uur
  • zaterdag
    08:30 tot 15:00 uur
  • zondag Gesloten