Kunstwedstrijd : maak een kunstwerk voor vrijetijdshuis de Moer

Lokaal bestuur Vosselaar schrijft een wedstrijd uit voor de realisatie van een kunstwerk voor/in relatie met vrijetijdshuis de Moer. De Moer is gevestigd is in de ontwijde Sint-Jozef-Arbeiderkerk, Sint-Jozefstraat 45, 2350 Vosselaar.

In de Moer vind je de gemeentelijke bibliotheek en de vrijetijdsdiensten. Het is een open huis met ruimte voor ontmoeting en (verenigings)leven.

Lokaal Bestuur Vosselaar gaat op zoek naar een kunstwerk dat de werking van vrijetijdshuis de Moer en de architectuur van het gebouw kan versterken, aanvullen en vertalen en tevens inwoners van Vosselaar en passanten uitnodigt om de Moer te bezoeken en er te verblijven, te beleven.

We gaan op zoek naar een te betreden, kindvriendelijk, aan te raken, te beleven kunstwerk/installatie/sculptuur, in de omgeving van de Moer.

Zowel amateurkunstenaars als kunstenaars/ontwerpers die professioneel bezig zijn met kunst, architectuur, design, interieur, vormgeving... zijn uitgenodigd om een ontwerp in te dienen. De kunstvorm is vrij te kiezen door de ontwerper/kunstenaar.

Hoe deelnemen?

Deelname kan door het indienen van een wedstrijddossier, bestaande uit een wedstrijdformulier, een ontwerp en een begroting. 

De inschrijving moet ten laatste op donderdag 29 februari 2024 bezorgd worden aan Cultuurdienst Vosselaar.  
In de loop van april 2024 wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Meer info over de wedstrijd en de procedure lees je in het wedstrijdreglement. Zie onderaan bij downloads. 

Een bezoek ter plaatse kan je aanvragen bij Cultuurdienst Vosselaar.