Roefeldag op zaterdag 22 juni 2024

Op zaterdagnamiddag 22 juni 2024 organiseert de jeugddienst i.s.m. het Roefelcomité voor de 27ste keer een ROEFELDAG in Vosselaar. 

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND! Inschrijven voor de Roefeldag kan vanaf maandag 29 april 2024 tot en met zondag 12 mei 2024. Let op! Als je graag samen met vrienden of vriendinnen in hetzelfde groepje wilt inschrijven, moet je dat als groep doen. Eén ouder regelt de inschrijving voor het hele groepje. Het maakt niet uit wie zich het eerst inschrijft; wat belangrijk is, is dat de inschrijving volledig is. Om organisatorische redenen kunnen maximaal vier kinderen per groep samen inschrijven.

Om alle kinderen een geweldige dag te bezorgen, hebben we veel vrijwilligers nodig voor de Roefeldag. We zoeken mensen die kunnen helpen met opstellen, ondersteuning kunnen bieden bij activiteiten, kinderen met hun eigen auto kunnen vervoeren, kinderen kunnen begeleiden op de fiets, de Roefeldag kunnen opruimen, enzovoort. Als je je aanmeldt als vrijwilliger, hoef je geen extra frietjes voor jezelf te bestellen of te betalen! Word jij een van de meer dan 100 vrijwilligers? Meld je dan nu aan! 

INSCHRIJVEN KINDEREN: http://www.roefelvosselaar.be 

INSCHRIJVEN ALS VRIJWILLIGER: http://www.vosselaar.be/vrijwilliger-roefeldag-2024 


Programma 2024

12.15 uur - 12.45 uur: start van de Roefeldag aan kinderclub de Zandloper (Bergakker)

13.00 uur - 17.00 uur: 4 supertoffe activiteiten van telkens + 45 minuten! Onze Roefelmedewerkers zorgen voor het vervoer van en naar de activiteiten. 

17.00 uur - 19.00 uur: spetterend slotfeest voor het hele gezin op de Cingel met een reuze frietfestijn en een optreden van de THE CRAZY DISCO SHOW.

Voor wie? 

Voor alle kinderen geboren in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018.  

Prijs?  

7,50 euro.

 • De activiteiten en een frietje met saus en curryworst zijn inbegrepen in de prijs. 
 • Elk kind is tijdens de Roefeldag ook verzekerd. 
 • Je kan tussen de activiteiten door en bij het slotfeest drankjes aankopen aan 2,00 euro. 
 • Je mag ook een eigen herbruikbare drinkbus meebrengen. 

Inschrijven? 

Online vanaf maandag 29 april 2024 via www.roefelvosselaar.be. De inschrijvingen worden afgesloten op zondag 12 mei 2024. Opgelet: wil je graag met vrienden of vriendinnen in hetzelfde groepje? Schrijf dan samen in! Om organisatorische redenen kunnen er maximum 4 kinderen per groep samen inschrijven. 

Slotfeest! 

Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom op het grote slotfeest met een optreden van THE CRAZY DISCO SHOW! Ouders, zussen, broers, ... kunnen meesmullen van het reuze frietfestijn. Voor een frietje met saus en curryworst betaal je 7 euro. Vooraf inschrijven is verplicht via het inschrijvingsformulier van je kind. 

Vervoer? 

 • Kinderen geboren in 2016, 2017 en 2018 worden met de auto naar de verschillende activiteiten gebracht door onze Roefelmedewerkers. 
 • Kinderen geboren in 2012, 2013, 2014 en 2015 brengen een fiets mee om, indien nodig, de verplaatsing onder begeleiding per fiets te maken. 
 • Een fluohesje verplicht! 
 • Gaat de activiteit niet in Vosselaar door? Dan wordt het vervoer sowieso georganiseerd met auto's of een bus. 

Heel veel Roefelvrijwilligers gezocht! 

Om al de kinderen een fantastische dag te bezorgen zijn we op zoek naar vele vrijwilligers die willen helpen op de Roefeldag. Tijd en zin? Schrijf je dan in via onderstaand e-loketformulier of neem contact op met Stef Slegers van de jeugddienst. We zoeken helpende handen om ... 

 • De Roefeldag mee op te stellen tussen 8.30 uur en 11.00 uur. 
 • Tussen 13.00 uur en 17.00 uur te helpen bij een activiteit, kinderen te vervoeren met je eigen wagen, kinderen te begeleiden met de fiets, ...
 • De Roefeldag mee op te ruimen vanaf 19.15 uur ... 

Opgelet: wegens organisatorische redenen is het niet mogelijk om je eigen kind te volgen en te begeleiden. Vandaag zijn we er voor alle kinderen!

Generatie Rookvrij

Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren hun gedrag. Ook rookgedrag: zien roken doet roken. En wij vinden het belangrijk dat onze jeugd kan opgroeien in rookvrij omgevingen. Want rookvrij, da's normaal.

Daarom zullen we van de Roefeldag een rookvrij omgeving maken, binnen én buiten. Een plek waar kinderen en jongeren beschermd worden tegen de verleiding om zelf te gaan roken. Jouw bijdrage? Niet roken in de buurt of het zicht van kinderen en jongeren. Haalbaar toch? 

Meer informatie? www.generatierookvrij.be