speelpleinwerking zomervakantie

Nieuw vanaf zomer 2021: een speelpleinwerking in Vosselaar!

Vanaf 2021 organiseren we in de juli en augustus geen Grabbelpaswerking meer: dit initiatief zal worden vervangen door een gloednieuwe speelpleinwerking! De speelpleinwerking zal elke werkdag geopend zijn (begin juli t.e.m. eind augustus) en zal doorgaan in de gemeentelijke basisschool Centrum. 

De gemeentelijke basisschool is ideaal gelegen in het centrum van Vosselaar, aan de voet van onze Konijnenberg. Bovendien is er ontzettend veel buitenruimte, waardoor we superleuk kunnen spelen! 

Een speelpleinwerking, wat is dat nu precies? 

Het doel van de speelpleinwerking is kinderen een fijne tijd bezorgen waarbij zij ook écht ervaren dat het vakantie is. We werken met een 'open speelaanbod', georganiseerd door en voor kinderen en jongeren. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze graag spelen en met wie ze willen spelen. Je kan meespelen met de activiteiten die onze animatoren voorstellen, maar je kan ook naar hartenlust spelen in een van onze speelhoeken: de knutselhoek, de leeshoek, de gezelschapspellenhoek, ... of voetballen op het voetbalveld. 

Kinderen zullen door de animatoren en de omgeving uitgedaagd worden om intens te spelen. We zorgen ervoor dat kinderen zich heel de dag zorgeloos kunnen amuseren. 

De uitwerking van deze nieuwe speelpleinwerking is in volle voorbereiding. 

Van zodra de organisatie volledig op punt staat bezorgen we jullie meer info hierover! Nog even geduld dus... Maar één ding is zeker: de zomer gaat nog nooit zo leuk geweest zijn voor onze kinderen! 

Wij werven animatoren en hoofdanimatoren aan! 

Ken je jongeren die op zoek zijn naar een super coole vakantiejob?

Solliciteer voor 15 maart 2021!