toerisme

Nieuws

  • Wandelingen langs de kerststallen :  18 december tot en met 6 januari 2022
Ook dit jaar heeft toerisme Vosselaar weer twee kerstwandelingen uitgestippeld. Je kan de wandelingen maken van 18 december 2021 tot en met 6 januari 2022. De twee wandellussen zijn ongeveer 7 km en vertrekken aan de kerststal op de Cingel. Deelname is gratis. Een folder met de route van de wandelingen kan je ophalen in de Moer.

  • Begeleide wandeling: zondag 26 december 2021

Op zondag 26 december om 19 uur kan je een kerstwandeling mee wandelen onder begeleiding van Toerisme Vosselaar. We verzamelen om 19u aan de zaal van Berkenmei. Breng voor iedere deelnemer een zaklamp mee en doe zeker een fluo vestje aan. De wandeling is gratis. Na de wandeling kan je in de zaal Berkenmei iets warms drinken. Iedereen welkom.

  • Wedstrijd mooiste kerstversiering

Toerisme Vosselaar wil Vosselaar zo gezellig mogelijk maken tijdens de kerstperiode. En daar hebben ze jullie hulp voor nodig. Daarom roepen ze jullie op om jullie voorgevel of voortuin in een prachtige kerstsfeer onder te dompelen.

Schrijf je in via het e-loket op www.vosselaar.be voor 15 december.

Tussen 15 en 25 december komt een jury langs om punten te geven. De top 5 met de mooiste kerstversiering wint een leuke prijs.