Vacature voor KVV Vosselaar

KVV Vosselaar is een familiale voetbalvereniging met een 330-tal jeugdspelers en een 30-tal jeugdploegen. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om een goede werking in stand te houden. 

KVV Vosselaar is bijna volledig afhankelijk van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn voor ons de bouwstenen van onze club. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld ook de lidgelden van de jeugd op een aanvaardbaar niveau houden. Van groot belang in deze dure tijden.

Om de taken onder de huidige vrijwilligers beter te kunnen verdelen zijn wij bijvoorbeeld op zoek naar enkele kantineverantwoordelijken die de kantinewerking mee zouden willen aansturen. Deze verantwoordelijken worden ingezet tijdens enkele van de vele voetbalweekeinden om de helpende ouders, spelers of speelsters te ondersteunen.

Je wordt goed opgevangen en een volwaardig lid van ons enthousiast kantineteam. Ben je op zoek naar een gezellige familieclub, weet je van aanpakken en heb je feeling voor en achter de toog, dan ben je van harte welkom.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar kantine@kvvvosselaar.be voor verdere toelichting. Wij verwelkomen je graag op onze club (ook al ben je vandaag geen lid van de club).

Het kantineteam KVV Vosselaar

Meer info?

0476 65 17 01

www.kvvvosselaar.be