Accordeonclub De Heidemuzikanten

Op 5 april 2000 werd onze club boven het doopvont gehouden door Marcel Driesen, die tevens de muzikale begeleiding op zich neemt.

Wij zijn gestart met een Accordeonclub, maar snel is er een Accordeonorkestje ontstaan door de vele aanvragen. Daarom spelen wij nu ook populaire muziek.

Het groepje bestaat uit zeven spelende leden. Angelique, Yves, Marian en Marcel spelen accordeon. Jef, zanger Henkie en zangeres Leyla zorgen voor de drums en de zang. Aan de geluidinstallatie vinden we Lena. Onze twee jongste duo muzikanten zijn Angelique en Yves.

Jaarlijks verzorgen we als club ongeveer tachtig optredens en dit gericht op alle leeftijdscatogorién en voor meerdere doeleinden. Zo speelden we o.a. voor OKRA, Ziekenzorg en op braderies, markten, terrasjes, alle mogelijke feestjes, enz..

De Heidemuzikanten brengen uitsluitend live muziek en streven naar muzikaal, sfeervol, cultureel en ontspannend vermaak voor iedereen.

Het hoofddoel van de club is de leden en vele sympathisanten een aangename en muzikale vrijetijdsbesteding te geven. Accordeonclub De Heidemuzikanten is een stukje cultuur van de bovenste plank.