Scouts Don Bosco

Al meer dan 50 jaar houdt Scouts Don Bosco Vosselaar zich bezig met het vermaken van jongeren.

Vanaf het eerste studiejaar kan je je bij onze scoutsgroep vervoegen. Op zondagnamiddag komen wij bij elkaar om via allerhande scoutse activiteiten plezier te maken met onze vrienden. De jongsten leven zich in met een bosspel, zoeken naar een strategie bij tal van pleinspelen of foppen elkaar met kringspelletjes. De ouderen houden zich bezig met tal van scoutstechnieken, doordachte themaspelen of een gezellige babbel rond het vuur. Bovendien herbergt onze scoutsgroep een afdeling voor mindervalide personen.

Verder staat Scouts Don Bosco Vosselaar garant voor tal van evenementen. Naast de zomerkampen, de kerstfeestjes, de familiedag, de barbecue & fietstocht, het groepsweekend of de trip naar de Efteling, zetten wij vooral onze smoutebollenbak op de voorgrond. Dit evenement, georganiseerd door vrienden, ouders, leden en leiding van de scouts, is al jaar en dag één van onze gezelligste festiviteiten.

Afsluitend kunnen we stellen dat onze scoutsgroep doelt op het leren omgaan met elke medemens door tal van superleuke activiteiten!

Eén voor allen, allen voor Don Bosco!