Vlitix

bv

Vlitix helpt bedrijven naar duurzame kwaliteitssystemen. Vanuit onze expertise creëren wij innovatieve, op maat gemaakte oplossingen die efficiëntie verhogen en langdurige groei faciliteren. 

Vlitix is een internationaal consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van oplossingen op maat om diverse, sectorafhankelijke kwaliteitsvereisten te garanderen. 

We ondersteunen grote en middelgrote bedrijven in het verbeteren, upgraden en onderhouden van hun kwaliteitssystemen. Daarbij waarborgen we de kwaliteit door middel van innovatieve, onafhankelijke audits. Vlitix vertrekt steevast vanuit de noden van onze klanten, dewelke we belangeloos nastreven. 

Het team van Vlitix bezit praktische ervaring van ieder niveau binnen een kwaliteitsorganisatie. Met bewezen expertise en innovatieve systemen bieden wij waardevolle bijdragen aan onze klanten in termen van kwaliteit, organisatorische- en financiële efficiëntie. 

Voor Vlitix is kwaliteitsverbetering van maatschappelijk belang. Een efficiënte organisatie, is een rendabele organisatie met gemotiveerde werknemers en kwalitatieve producten of diensten. Daar wordt niet alleen het bedrijf, maar ook de eindklant beter van.

  • boekhouding & zakelijke diensten