Voss-a-Live - muzikale kroegentocht

VOSS-A-LIVE, een muzikale kroegentocht door Vosselaar

Op vrijdag 3 mei 2024 vindt de 13de editie van 'Voss-a-live' plaats, de gratis muzikale kroegentocht in Vosselaar, georganiseerd door Jeugdraad Vosselaar in samenwerking met de lokale horeca. Tijdens 'Voss-a-live' zullen diverse bands verschillende sets spelen. Raadpleeg de sociale media van Jeugdraad Vosselaar of de betreffende horecagelegenheid voor het tijdschema.

Programma

BUURTHUIS 't KOT - TEQUILA SUNSET 

U vraagt, wij spelen, zo simpel is dat. Met Tony op klavier en Baaf op percussie maken ze eigenzinnige versies van nummers van Led Zeppelin en Nirvana en brengen ze waarheidsgetrouwe nummers van Edith Piaf en Billie Holiday. Winnie, de feature vocalise, vertegenwoordigd plichtsbewust en met een kwinkslag de stemmen van Pharell Williams tot de Jacksons. Het belooft een muzikale reis te worden!

Optredens: doorlopen vanaf 19.00 uur

KAFFEE DE LINDEKENS - THE BREEZE

The Breeze is de naam en bestaat uit een duo waarvan de namen bij het iets minder jonge live muziekminnende Kempische publiek zeker een belletje zal doen rinkelen. Ed Maes (Zang, gitaar, piano, mondharmonica) straffe zanger, nog altijd actief als zanger bij Desperated Company en Staf De Peuter, straffe gitarist (bekend als gitarist van Mustang, Victim, Hassle enz.). Ze brengen nummers uit de moderne pop en rockgeschiedenis.

Optredens: 21.00 uur - 22.15 uur - 23.30 uur

JEUGDHUIS DE NOK - SMALL-ID

Small-ID, dat zijn twee zussen met een passie voor muziek. Ilona, sinds 3,5 jaar wonende in Vosselaar, en Dagmar brengen hedendaagse meezingers in een akoestisch jasje. Ze zijn meer dan de moeite om eens te passeren in het Jeugdhuis van onze gemeente!

Optredens: 20.15 uur - 21.45 uur - 23.15 uur

CAFE DE CINGEL - FLASHMATIC AND THE SPACE COMMANDERS  

A flash of magic light from across the stage (no jukebox, no playback) ready to party! A music time capsule to the 50’s, 60’s and 70’s! Let’s party!

Optredens: 20.00 uur - 21.30 uur - 23.00 uur

CAFE 'T BOKSKE - DIFFERENT COLOR

Different Color is een drie koppige coverband afkomstig uit Vosselaar en Turnhout. Zoals de naam al doet vermoeden zorgen zij voor een playlist met verschillende genres en kleuren. Rock, pop, gouwe ouwe, meezingers, ... Ambiance verzekerd!

Optredens: doorlopen vanaf 19.00 uur

CAFE 'T VERSCHIL - NO APOLOGIES

Duik met ons in een epische avond van muzikale heldenmoed! We graven door de schatkist van de jaren '90 tot nu, en soms zelfs verder terug, om de ultieme rock-, hardrock-, punkrock-, stonerrock-, grunge- en nu-metalnummers te vinden. Maar hier stopt het niet! We nemen deze tijdloze hits en dompelen ze onder in onze eigen unieke superheldensaus, zonder het origineel uit het oog te verliezen. Denk aan Me First & The Gimme Gimmes en laat je verrassen door de herinterpretaties van je favoriete nummers. Verwacht een avond vol energie, krachtige riffs en een flinke dosis superheldenattitude!

Optredens: 21.00 uur - 22.00 uur - 23.00 uur