Voss-a-Live - muzikale kroegentocht

VOSS-A-LIVE, een muzikale kroegentocht door Vosselaar

Op vrijdag 12 mei 2023 gaat voor de 12e keer "VOSS-A-LIVE" door, de gratis muzikale kroegentocht georganiseerd door de Jeugdraad van Vosselaar. 

Programma

BUURTHUIS 't KOT - THE PANIC PADDO'S: 19.30 uur - 20.45 uur - 22.00 uur

The Panic Paddo’s is een 3-koppige coverband die semiekoestisch nummers brengen van o.a. Bowie, Johny Cash, Neil Young, The Scabs, …

KAFFEE DE LINDEKENS - TEQUILA SUNSET: 20.00 uur - 21.15 uur - 22.30 uur

U vraagt, wij spelen, zo simpel is dat. Met Tony op klavier en Baaf op percussie maken ze eigenzinnige versies van nummers van Led Zeppelin en Nirvana en brengen ze waarheidsgetrouwe nummers van Edith Piaf en Billie Holiday. Winnie, de feature vocalise, vertegenwoordigd plichtsbewust en met een kwinkslag de stemmen van Pharell Williams tot de Jacksons. Het belooft een muzikale reis te worden!

JEUGDHUIS DE NOK - SMALL-ID: 20.30 uur - 21.45 uur - 23.00 uur 

Small-ID, dat zijn twee zussen met een passie voor muziek. Ilona, sinds 2,5 jaar wonende in Vosselaar, en Dagmar brengen hedendaagse meezingers in een akoestisch jasje. Ze zijn meer dan de moeite om eens te passeren in het Jeugdhuis van onze gemeente!

EETKAFFEE 'T BERGKSE - KRIEP: 21.00 uur - 22.15 uur - 23.30 uur 

Kriep is een classic rockband zonder sterallures maar met het muzikale hart op de juiste plaats. Een lid van de band is een echte Vosselarenaar!

CAFE 'T BOKSKE - DIFFERENT COLOR: 21.30 uur - 22.45 uur - 00.00 uur 

Different Color is een drie koppige coverband afkomstig uit Vosselaar en Turnhout. Zoals de naam al doet vermoeden zorgen zij voor een playlist met verschillende genres en kleuren. Rock, pop, gouwe ouwe, meezingers, ... Ambiance verzekerd!

CAFE 'T VERSCHIL - SCOTCH NO SODA: 22.00 uur - 23.15 uur - 00.30 uur 

Scotch no soda is een Belgische Blues en Rock-‘n-Rollband. Ze brengen een interessante mix van eigen nummers en eigenwijze interpretaties. Deze band komt wel eens onverwacht uit de hoek maar je mag je altijd verwachten aan enthousiast gebrachte, dansbare, strakke livemuziek met een lekkere vintage bluesy sound!

FOX CONCERTS (FOYER) - TEFRENT: 22.30 uur - 23.45 uur - 1.00 uur 

Tefrent zijn 5 jonge kerels uit het hartje van de Kempen met een passie voor Nederlandstalige en Engelstalige meezingers en Duveltjes. Borrie is the singer, de zanger, de chanteur van deze bende, Klaas kan het niet meer door de vingers zien dat hij met fingerspitzengefühl zit, Lowie is poco loco en la cabeza, Ward speelt z’n solo’s sneller dan een sneltrein met haast en Jen is ons jongste lid maar mentaal ouder dan meeste van ons.