vraag hulp of help anderen

Ik heb het financieel moeilijk omwille van corona 

Is jouw situatie veranderd omwille van de Covid-19 crisis? Heb jij hulp nodig? Weet je zelf niet meer hoe je je problemen (financieel, gezondheidskosten, huisvestiging, betalen van facturen, …) kan oplossen? 

Deze steun is bestemd voor iedereen die, na een individuele analyse, door de sociale erkend wordt als behoeftig.

Bijvoorbeeld: bepaalde werknemers die een deel van hun inkomsten zijn verloren of die met extra schulden te maken krijgen, werknemers uit de deeleconomie, deeltijds tewerkgestelde werknemers - met aandacht voor éénoudergezinnen, jobstudenten, personen met een handicap.

Het kan gaan om volgende tussenkomsten:

  • Hulp bij huisvesting
  • Psychosociale hulp
  • Hulp inzake gezondheid
  • Hulp inzake digitale toegankelijkheid
  • Financiële hulp
  • Basisbehoeften
  • Hulp voor families in moeilijkheden

De sociale dienst van lokaal bestuur Vosselaar kan jou helpen om de juiste stap te zetten om een moeilijke situatie op te lossen. Maak hiervoor een afspraak.

Ik voel mij eenzaam/slecht omwille van corona 

Heb je hulp nodig tijdens deze coronacrisis? Voel je je alleen? Wil een (telefonische) babbel? Heb je zorgen en wil je hierover praten? Wil je praktische hulp? Iemand die boodschappen doet? Een warme maaltijd aan huis … Laat het ons weten. Wij staan voor jou klaar! Voor al jouw vragen.

Laat het ons weten!

Ik wil anderen helpen

Vrijwilligers gezocht voor vaccinatiecentra

Vosselaar maakt samen met Turnhout, Beerse, Oud-Turnhout, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Ravels, Ardendonk en Baarle Hertog deel uit van Eerstelijnszone Kempenland. Deze eerstelijnszone coördineert de vaccinatiecentra voor het coronavirus in onze regio.

Voor de goede organisatie van deze centra, zijn zij op zoek naar verschillende vrijwilligers.

Verpleegkundigen maar ook andere vrijwilligers (voor administratie, praktische organisatie, logistiek, catering, ….) zijn welkom.

Heb je interesse? Op www.elzkempenland.be vind je meer info en kan je aanmelden als vrijwilliger.